Kovászos kenyér receptek, Egyszerű kovászos kenyér, kovászos kenyér, kovász, morzsa, Szatmári Erika, kovászos sütemény, kovászmorzsa

Menü gomb. Ha ide kattintasz, balról beúszik egy új menü, ahol kiválaszthatod merre tovább.
Szatmári Erika kovászos receptjei lépésrŐl-lépésre

Menü gomb. Ha ide kattintasz, balról beúszik egy új menü, ahol kiválaszthatod merre tovább.
menü
Egyszerű kovászos kenyér

Regisztrálok! >>



Ezt a receptet 21779 alkalommal olvasták



Egyszerű lisztekkel dagasztottam, hogy mindenki számára könnyen elérhető lisztekből készüljön.
A végeredmény nagyon finom lett.

Hozzávalók:

400g bl 80
350g víz
100g bl 55 liszt
100g kovász
13 g só

Elkészítése


( 1. ) 4 és fél óra bulk alatt 1x lamináltam, illetve 2 coil hajtást kapott.

2. ) Megformáztam, majd reggelig a hűtőben pihent.

3. ) Reggel előmelegítettem a sütőt 240°C fokra.
20 percig 240°C fokon sütöttem, majd kiengedtem a gőzt, és levettem a sütőhőfokot 220°C fokra.
További 10 percig fedő alatt, majd 210°C fokos hőmérsékleten, rácson készre sütöttem.



    Jó étvágyat kívánok!





Szeretnéd látni az összes receptemet? Első lépésként regisztrálj be az oldalra!

Regisztrálok
KOVÁSZMORZSA




    

www.kovaszmorzsa.hu

2021 - 2024
Honlap: aevosoft❖ab.aevo
A weboldal a belépéshez, és a regisztrációhoz szükséges sütiket használ.