Egyszerű lisztekkel dagasztottam, hogy mindenki számára könnyen elérhető lisztekből készüljön.
A végeredmény nagyon finom lett.
Hozzávalók:
400g bl 80
350g víz
100g bl 55 liszt
100g kovász
13 g só
Elkészítése
( 1. ) 4 és fél óra bulk alatt 1x lamináltam, illetve 2 coil hajtást kapott.
2. ) Megformáztam, majd reggelig a hűtőben pihent.
3. ) Reggel előmelegítettem a sütőt 240°C fokra.
20 percig 240°C fokon sütöttem, majd kiengedtem a gőzt, és levettem a sütőhőfokot 220°C fokra.
További 10 percig fedő alatt, majd 210°C fokos hőmérsékleten, rácson készre sütöttem.
Jó étvágyat kívánok!
Szeretnéd látni az összes receptemet? Első lépésként regisztrálj be az oldalra!